1. Home
  2. Rylee Blog
  3. Bol.com verkopersinformatie
  4. Hoe werkt Rylee en wat zijn de voordelen?

Hoe werkt Rylee en wat zijn de voordelen?

Administratie Rylee

Bol.com verkopersinformatie

20 May. 2023 - 6 minuten leestijd

In zowel Nederland als België komen er steeds meer e-commerce ondernemers bij. Veel van deze ondernemers starten met het verkopen op bol.com. Speciaal voor deze ondernemers is Rylee ontwikkeld. Rylee is sinds 2018 actief en focust zich specifiek op het verkopen via bol.com. Rylee is een officiële partner van bol.com en sinds 2021 zijn wij zelfs een officiële silver partner van bol.com. In deze blog lees jij hoe ons platform werkt. Dit geeft je een kijkje in de software die wij momenteel aanbieden. Ook benoemen wij de voordelen van ons platform. Geloof ons, je wordt straks verliefd op onze service. Lees snel verder om te ontdekken of Rylee iets voor jou is. 

Wat is Rylee?

Rylee is een platform waarmee jij je bol.com store een boost kunt geven. Op dit platform heb je enorm veel verschillende gegevens tot je beschikking om je e-commerce onderneming tot een succes te maken. Rylee is in 2018 opgericht door Ryon Mereboer. In het begin bestond het platform uit een algemeen e-commerce platform. Later is ervoor gekozen om dit specifiek te richten op bol.com. De reden hiervan is dat er zo meer meerwaarde wordt geboden voor de abonnees. Met Rylee proberen wij een zo’n open mogelijk systeem te bouwen, zodat jij alles uit onze software kunt halen. Dit geeft jou als abonnee een zo goed mogelijke ervaring. Bij het afsluiten van ons abonnement heb je direct toegang tot alle features. Hier zitten geen verborgen kosten aan. Wij willen namelijk niet werken met verschillende pakketten. Of je gaat voor het totaalplaatje, of je gaat niet voor onze service.  Tot slot is onze tool super snel. Zo heb jij als (toekomstig) verkoper in één flits alle benodigde gegevens tot je beschikking. Een leuk bijkomend voordeel is dat Rylee een officiële silver partner van bol.com is. Dit houdt in dat bol.com achter onze visie staat waarmee wij de beste data inzichtelijk willen maken. 

Rylee is een zeer compleet platform. Je kunt bij ons terecht voor het overzichtelijke dashboard, dat alle gegevens inzichtelijk maakt. Maar hier vertellen wij straks meer over. Wat een ander bijkomend voordeel is, is dat wij ook heel veel kunnen maken. Wij bieden namelijk verschillende diensten aan, die ervoor zorgen dat jouw bedrijf er ook nog eens tiptop uitzien. Wel zo prettig, toch? Onderstaand een overzicht van onze diensten:

Product listing: bij ons kun je een geoptimaliseerde product listing laten maken voor jouw producten. Hiermee voorkom je dat je niet zichtbaar bent tussen alle concurrentie. Wij helpen je met aantrekkelijke afbeeldingen, goede en pakkende teksten en het opsommen van de juiste specificaties van je producten om de kans op verkoop te vergroten. Hier vind je meer informatie over het alles-in-één bol.com platform ‘Product listing’.

Branding pakket: ook bieden wij een branding pakket aan. Hiermee geven wij een identiteit en merk aan jouw product(en). Dit doen wij door de vormgeving in huisstijl, namen en logo’s, zodat jij je kunt onderscheiden van andere verkopers op bol.com. Een eigen branding is ook handig, omdat andere aanbieders niet meer onder jouw listing producten kunnen plaatsen. Dit voorkomt dat ze een prijzenoorlog willen voeren, de producten staan immers onder je eigen naam. Wanneer je besluit gebruik te maken van deze service, kom je in het Rylee dashboard waar je direct kunt gaan praten met één van onze branding medewerkers. Wel zo efficiënt en persoonlijk! Bestel hier direct de service.

Productverpakking: tot slot bieden wij de dienst productverpakking aan. Je productverpakking fungeert als visitekaartje voor je product. Rylee heeft speciaal voor jouw product(en) een geschikte en opvallende productverpakking beschikbaar. Als je de dienst hebt besteld, kom je in contact met één van onze medewerkers. Zo kun je snel schakelen en feedback achterlaten als dit nodig is. Je eigen productverpakking zorgt ervoor dat je je listing beschermt tegen andere verkopers. We kunnen zelfs nog een 3D mock-up van je productverpakking maken. Zo zie je precies hoe je verpakking er straks uit komt te zien. Geïnteresseerd geworden? Kunnen wij ons heel goed voorstellen. Bekijk hier meer over de service.

Hoe werkt Rylee?

Rylee is extreem makkelijk in gebruik. Als je eenmaal een abonnement bij ons hebt afgesloten, heb je direct toegang tot ons platform. Leuk bijkomend voordeel is dat je eerst gebruik kunt maken van een gratis 14-daagse proefperiode. Zodra je dit abonnement hebt afgesloten, klik je rechtsboven op onze website op ‘dashboard’. Je komt vervolgens op ons dashboard terecht. Hier zie je verschillende onderdelen, namelijk: dashboard, research, verkoop en uitbreidingen. Onderstaand vertellen we meer over de onderdelen:

Dashboard: onder het kopje dashboard vind je alles over je producten en bestellingen. Ook zie je welke teamleden je hebt uitgenodigd. Je kunt bij dit onderdeel je producten toevoegen en precies zien hoeveel omzet je hebt behaald. Tot slot zie je hier de bestellingen. Hierbij worden zowel de kosten als de omzet inzichtelijk gemaakt. Ook zie je het bestelnummer van de klant.

Research: research is een enorm handig onderdeel. Allereerst kun je hier producten tracken. Dit houdt in dat je precies kunt zien hoe vaak een product is verkocht in de afgelopen tijd. Ook zie je de omzet van het betreffende product en de score om dit product zelf te verkopen. Vervolgens kan je naar de ranking tool. Hier zie je op welke plaats jouw product op bol.com staat. Dit kun je zien in real-time, maar ook kun je kijken waar je bijvoorbeeld 3 maanden geleden stond. Hierna volgt de zoekvolume tool. Hierbij kun je logischerwijs bekijken hoe vaak een bepaald product of naam is gezocht. Tot slot kun je bij de tool rekenmachine uitrekenen welke kosten je maakt en wat je opbrengst is. 

Verkoop: bij het onderdeel verkoop kun je een automatische mailing opstellen. Hierbij wordt inzichtelijk gemaakt hoe vaak deze mail is verzonden, het aantal geopende mails, het aantal clicks en het aantal verkopen. Ook kun je een listing laten schrijven voor midden van Artificial Intelligence. 

Uitbreidingen: tot slot kun je je Rylee uitbreiden. Dit kan met Zapier en verschillende extensies. 

Wat zijn de voordelen van Rylee?

Rylee heeft ongekend veel voordelen. Het is voornamelijk de vraag wat jij als ondernemer uit ons platform wilt halen. Start je net en ben je meer op zoek naar de aankleding van je product(en)? Bekijk dan onze diensten en start goed met een professionele uitstraling van je producten. Ook beschikken wij over een zeer snel platform en is alle data snel beschikbaar. Dit komt doordat bol.com in onze visie gelooft, waarbij wij iedere verkoper willen voorzien van de beste gegevens. Niet voor niets heeft bol.com ons benoemd tot silver partner. Ben je op zoek naar één overzichtelijk platform waarbij alles wat je op bol.com doet en kunt doen wordt bijgehouden? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Onder het kopje ‘hoe werkt Rylee’ kun je nogmaals lezen wat jij er als abonnee allemaal voor terugkrijgt. 

Nieuwsgierig geworden? Maak dan gebruik van onze 14-daagse proefperiode en ontdek de voordelen van Rylee zelf. Abonneren doe je hier

Administratie Rylee

Veelgestelde vragen over hoe Rylee werkt en wat de voordelen zijn

Wat is Rylee?

Rylee is een platform waarmee jij je bol.com store een boost kunt geven. Op dit platform heb je enorm veel verschillende gegevens tot je beschikking om je e-commerce onderneming tot een succes te maken.

Uit welke onderdelen bestaat het platform van Rylee?

Het platform van Rylee bestaat uit verschillende onderdelen, dit zijn: dashboard, research, verkoop en uitbreidingen.

Kun je Rylee gratis uitproberen?

Natuurlijk kan dit. Je kunt 14 dagen gratis gebruikmaken van ons platform. Als je dit goed bevalt, wat wij wel verwachten, kun je een abonnement afsluiten.

Wil je meer op bol.com verkopen?

We zijn er om je te helpen. Krijg toegang tot de meest geavanceerde tool voor productonderzoek, e-mailmarketing en data insights op de markt.

* Zonder kosten. Abonnement op elk gewenst moment opzeggen.

Onze Reviews

Onze klanten vinden ons geweldig

Wij weten 100% zeker dat jij dat ook gaat vinden.

Fransisco

@fransisco

Een app die zich blijft ontwikkelen!! Sterk aanbevolen! 👍 💎

Karen

@karen

Zeer fijne researchtool die gemakkelijk in gebruik is en een goed overzicht geeft. Sterk aanbevolen! 🥰

Jona

@jona

Zeer fijne tool. Ziet er gelikt uit en heeft zo ongeveer alles wat nodig is voor mijn bedrijf. Echt elke euro waard! Zeer aa... 🔥✨

Bradley

@bradley

Goed voor zowel beginners als degenen die al zijn begonnen. Handig en makkelijk in gebruik. 🥰

Cassandra

@cassandra

Sinds ik Rylee gebruik ben ik gegroeid als bol.com ondernemer. Wat ik fijn vind aan Rylee is dat ik mijn e-mails kan automatiseren ... 🔥✨

Sadat

@sadat

De beste tool om de producten te tracken en goed overzicht duidelijk en makkelijk te gebruiken. 🔥✨

Rajhen

@rajhen

Ideaal om veel producten tegelijk te tracken! Een echte verrijking voor mijn bedrijf. 😊💖

Rogier

@rogier

Rylee is eenvoudig, gemakkelijk te leren en te gebruiken. Zeer voordelig en maandelijks opzegbaar, dus geen vervelende contracten. 🔥✨