1. Home
  2. Rylee Blog
  3. Nieuws
  4. Rylee en Business Mine bieden Bol-verkopers unieke oplossing

Rylee en Business Mine bieden Bol-verkopers unieke oplossing

Administratie Rylee

Nieuws

09 Oct. 2024 - 3 minuten leestijd

Sneller groeien als Bol-verkoper

Uit data blijkt dat Bol-partners die software tools gebruiken als productonderzoek- en shopmanagementsoftware sneller groeien én een betere klantervaring bieden. Goede inzichten en begeleiding zijn dus essentieel voor het succes van jouw shop. Daarom slaan Rylee en Business Mine de handen ineen om de support aan Bol-partners naar nieuwe hoogtes te brengen met een unieke propositie.

Rylee is de grootste Data & Insights partner van Bol en biedt kwalitatieve data en vele software oplossingen om jouw shop te starten en naar grote hoogtes te schalen. Business Mine geeft al jarenlang hoogwaardige opleidingen en coaching trajecten voor Bol-partners, is een opleidingsinstituut met keurmerk en biedt specifieke Bol opleidingen.

Unieke combinatie van data, software, cursussen en begeleiding

Met de samenwerking wordt o.a. de Bol.com Kickstart Cursus (t.w.v. € 1.000,-) nu gratis aangeboden aan alle Rylee klanten met o.a. ~50 videos, tientallen PDFs, templates, en links relevant voor zowel startende als ervaren Bol-verkopers. Daarnaast is het onafhankelijke team van Business Mine specialisten volledig geïntegreerd in de Rylee Communities en bieden zij daar gevraagd en ongevraagd advies, LIVE trainingen, Q&A's, etc. Samen bieden wij Bol-partners nu een unieke combinatie van betrouwbare, professionele data, software & begeleiding.

Enthousiasme in bij Rylee klanten

“We krijgen veel vragen van onze klanten om meer begeleiding in alle facetten van het online zakendoen. Als nieuwe eigenaar van Rylee willen we ondernemers 7 dagen per week een goede service bieden waar zij blindelings op kunnen vertrouwen om een sustainable business en optimale klantervaring te bouwen. Het Rylee team en onze partners bestaan daarom uit ervaren senior krachten met uitgebreide ervaring in online verkoop. Het Business Mine team heb ik leren kennen als positief kritisch, no-nonse, en met kennis-van-zaken over hoe je daadwerkelijk succesvol kan worden op Bol. We krijgen al terug van onze klanten dat het een prachtige meerwaarde voor hen is!”
Noud van Workum (Eigenaar Rylee BV, vml Staples directie en Coolblue)

“Met onze samenwerking bieden we Bol-verkopers alles wat ze nodig hebben om succesvol te worden. De krachtige productresearch- en shopmanagementsoftware van Rylee en de resultaatgerichte ondersteuning van Business Mine zorgen ervoor dat zowel beginners als ervaren verkopers volledig ondersteund worden. Business Mine, bekroond met het NRTO-keurmerk, staat garant voor hoogwaardige begeleiding en een realistische kijk op de resultaten. Samen bieden we de tools en expertise voor duurzame groei, en stellen we verkopers in staat om te profiteren van Bol.com’s ongeëvenaarde platform, dat met 13 miljoen actieve klanten de grootste webwinkel van Nederland is. ”
Andy de Wit (Eigenaar Business Mine)

Administratie Rylee

Wil je meer op bol.com verkopen?

We zijn er om je te helpen. Krijg toegang tot de meest geavanceerde tool voor productonderzoek, e-mailmarketing en data insights op de markt.

* Zonder kosten. Abonnement op elk gewenst moment opzeggen.

Onze Reviews

Onze klanten vinden ons geweldig

Wij weten 100% zeker dat jij dat ook gaat vinden.

Fransisco

@fransisco

Een app die zich blijft ontwikkelen!! Sterk aanbevolen! 👍 💎

Karen

@karen

Zeer fijne researchtool die gemakkelijk in gebruik is en een goed overzicht geeft. Sterk aanbevolen! 🥰

Jona

@jona

Zeer fijne tool. Ziet er gelikt uit en heeft zo ongeveer alles wat nodig is voor mijn bedrijf. Echt elke euro waard! Zeer aa... 🔥✨

Bradley

@bradley

Goed voor zowel beginners als degenen die al zijn begonnen. Handig en makkelijk in gebruik. 🥰

Cassandra

@cassandra

Sinds ik Rylee gebruik ben ik gegroeid als bol.com ondernemer. Wat ik fijn vind aan Rylee is dat ik mijn e-mails kan automatiseren ... 🔥✨

Sadat

@sadat

De beste tool om de producten te tracken en goed overzicht duidelijk en makkelijk te gebruiken. 🔥✨

Rajhen

@rajhen

Ideaal om veel producten tegelijk te tracken! Een echte verrijking voor mijn bedrijf. 😊💖

Rogier

@rogier

Rylee is eenvoudig, gemakkelijk te leren en te gebruiken. Zeer voordelig en maandelijks opzegbaar, dus geen vervelende contracten. 🔥✨