InXpress Friesland

0 reviews

InXpress Friesland is een wereldwijde businesspartner van A-merken vervoerders en gespecialiseerd in alle vormen van (inter-)nationaal transport. Voor onze klanten verzorgen wij im- en exportzendingen door heel Europa, maar ook daarbuiten. Dit kan variëren van een pallet naar Frankrijk of een pakket naar Japan en alles daar tussenin. Daarnaast specialiseren wij ons op importzendingen vanuit Azië (China) waar wij sterke trein-, zee- als luchtvracht trajecten verzorgen. Hierdoor bieden wij voor alle e-commerce ondernemers een passende oplossing voor verschillende transportvraagstukken.

Emmakade 59 8921 AG Leeuwarden Nederland

[email protected]
+31 (0)636382654

Onze partner rating

Er zijn veel bedrijven actief in de bol.com space. Met ons beoordelingssysteem weet je snel wat je kan verwachten van het bedrijf waarmee je wilt samenwerken.

Platinum partner

InXpress Friesland is Platinum partner van Rylee, wat betekent dat je het volgende van hen kunt verwachten:

  • Logistiek

Services from InXpress Friesland

  • InXpress Friesland is een all-in-one verzendpartij, waardoor wij BOL.com partners een totaaloplossing kunnen bieden. Zo specialiseren wij ons op het gebied van Chinese forwarding, maar bieden we daarnaast ook Europees en Nederlands transport. Ideaal voor partners die (ook) werken met Europese leveranciers, of vanuit Nederland producten naar het buitenland willen sturen.
  • De combinatie van de juiste agenten en onze jarenlange ervaring zorgt er voor dat wij snelle en betrouwbare trajecten aanbieden, voor zowel trein- als zeevracht.
  • Wij hebben als één van de weinige partijen toegang tot 35 verschillende routes per spoor. Hierdoor zijn we in staat om te kiezen voor de meest efficiënte trein trajecten.
  • Wij kiezen altijd voor de meest directe zeevracht trajecten, waarbij er in zo weinig mogelijk tussenliggende havens wordt gestopt (meestal directe vaarten), en waardoor de doorlooptijd zo kort mogelijk wordt gehouden.

De meest belangrijke voordelen

  • Als trein- of zeevracht klant ontvang je wekelijks een track en trace update per mail. Daarnaast kun je altijd de actuele status opvragen, iets wat bij UPS (een grote partij) niet mogelijk is.
  • Wij maken altijd een passend tarief op maat.
  • Een uitstekende klantenservice per mail, telefonisch of What’s app. Altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

Het Rylee partnerplatform

Met het partnerplatform van Rylee hebben we een ecosysteem gecreëerd waarvan je profiteert doordat wij al de juiste partners voor jouw hebben geselecteerd. Op deze manier heb je één plek om de juiste partner voor jouw bedrijf te vinden.

Tarieven

De tarieven van InXpress hangen af van meerdere variabelen. InXpress maakt altijd een passend tarief op maat.

Contact opnemen met InXpress Friesland

Je kan contact opnemen met InXpress op hun contact pagina of via [email protected] of +31 (0)636382654.

Reviews

You need to be logged in to be able to write a review!