Dwarfs.com

0 reviews

Dwarfs is de enige e-commere marketplace aggregator in de Benelux die Europa's grootste e-commercebedrijf wil worden op marketplaces zoals Bol.com en Amazon. We streven er naar een diamanten glimlach op het gezicht van onze klanten, ondernemers en medewerkers te toveren. Door onze krachten te bundelen en de inzet van een eigen ontwikkelde methodiek kunnen wij marketplace brands in korte tijd hard laten groeien. Behoud van het karakter, maar onder de vleugels van Dwarfs is jouw online bedrijf straks een internationaal succes. Dus ben je op zoek naar exit met je brand(s)? Neem contact met ons op!” Services from Dwarfs Commercieel team van e-commerce experts met 40+ jaar ervaring Eigen gecreëerde IT-tooling Gecentraliseerde supply chain model In-house content team De meest belangrijke voordelen We bieden een eerlijke exit prijs Met een exit word je aandeelhouder van Dwarfs Als aandeelhouder profiteer je van toekomstige groei (organisch als acquisties).


Onze partner rating

Er zijn veel bedrijven actief in de bol.com space. Met ons beoordelingssysteem weet je snel wat je kan verwachten van het bedrijf waarmee je wilt samenwerken.

Gold partner

Dwarfs.com is Gold partner van Rylee, wat betekent dat je het volgende van hen kunt verwachten:

  • Diensten

Services from Dwarfs.com

De meest belangrijke voordelen

Het Rylee partnerplatform

Met het partnerplatform van Rylee hebben we een ecosysteem gecreëerd waarvan je profiteert doordat wij al de juiste partners voor jouw hebben geselecteerd. Op deze manier heb je één plek om de juiste partner voor jouw bedrijf te vinden.

Contact opnemen met Dwarfs.com

Reviews

You need to be logged in to be able to write a review!